MAI Tajska masaža v Kamniku

Cankarjeva cesta 1f
1241 Kamnik

+386 40 312 741
naročite se še danes

Cankarjeva cesta 1f
1241 Kamnik

+386 40 312 741
naročite se še danes

CENIK

Naša tajska masaža uporablja starodavne tehnike za povečanje
prožnosti, izboljšanje cirkulacije, sprostitev blokad in izboljšanje
splošnega počutja.

Uporabljamo izključno 100% naravne
in ekološke izdelke, vključno
z edinstvenimi olji iz Tajske.

Naraven način zdravja in dobrega počutja.

NAŠA PONUDBA

Tradicionalna tajska masaža (celo telo)

Je del tradicionalne tajske medicine. Za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni tradicionalna tajska masaža uporablja akupresuro, refleksologijo, masažo po meridianih oz. energetskih linijah ter raztegovanje.

50 min 40 eur | 80 min 50 eur

50 min

40 eur

I

80 min

50 eur

Tajska masaža z aromatičnimi olji (celo telo)

Je kombinacijo ročnih tehnik mehke in močne masaže z uporabo eteričnih olj. Eterična olja se uporabljajo v aromaterapiji za izboljšanje zdravja in preprečevanja določenih bolezni. Imajo aromaterapevtski učinek, negujejo kožo in pomagajo pri vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

50 min 40 eur | 80 min 50 eur

50 min

40 eur

I

80 min

50 eur

Tradicionalna tajska masaža s toplimi zelišči (celo telo)

Tajska masaža s toplimi zelišči je podobna tajski masaži z aromatičnimi olji, s tem da v primeru tajske masaže s toplimi zelišči uporabljamo bombažne bombice, napolnjene z mešanico zelišč, ki so 10-15 minut pred uporabo segrete na pari. Tajska masaža ter toplota zeliščnih bombic poveča krvni in limfni pretok in s tem se začnejo odstranjevati različni toksini oz. strupi iz telesa.

50 min 55 eur | 80 min 65 eur

50 min

55 eur

I

80 min

65 eur

Aromaterapija (celo telo)

Aromaterapija je praksa uporabe olj iz naravnih sestavin iz cvetov, lubja, listov in drugih delov rastline na naraven način. Cilj aromaterapije je izboljšati človekovo telesno in duševno stanje – spodbuja delovanje možganov in izboljšuje počutje duha in telesa.

50 min 40 eur | 80 min 50 eur

50 min

40 eur

I

80 min

50 eur

Tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji in toplimi zelišči

Tajsa masaža hrbta z uporabo eteričnih olj izboljšuje gibljivost sprošča napetost v ramenskem obroču. Bolečine v predelu hrbta, križa in ramen so pogosto posledica nepravilne drže, številnih ur, ki jih preživimo sede v pisarnah, pa tudi stresa.

50 min 55 eur

50 min

55 eur

Globoka tajska masaža z aromatičnimi olji (celo telo)

Masaža globokega tkiva je namenjena globljim tkivnim strukturam mišic in vezivnega tkiva. Pri masaži globokih tkiv bo pritisk na splošno bolj intenziven. Je bolj osredotočena vrsta masaže, ker terapevt deluje pri sproščanju kronične mišične napetosti ali “vozlov”.

50 min 40 eur | 80 min 50 eur

50 min

40 eur

I

80 min

50 eur

Športna masaža z aromatičnimi olji (celo telo)

Tovrstna masaža se osredotoča na globlje plasti mišičnega tkiva. Zasnovana je tako, da doseže globoke dele debelih mišic, zlasti posamezna mišična vlakna. Pomaga pri sproščanju in obnovi mišičnega tkiva.

50 min 40 eur | 80 min 50 eur

50 min

40 eur

I

80 min

50 eur

OSTALA PONUDBA

Masaža s toplim kokosovim oljem (celo telo)

Za to masažo s pridom uporabljamo kokosovo olje, ki po vsem svetu slovi kot najboljše. Naravni antioksidanti, prisotni v kokosovem olju, upočasnijo proces staranja kože in pojav gub, zaradi česar je koža telesa po masaži čvrsta in prožna.

50 min 48 eur | 80 min 58 eur

50 min

48 eur

I

80 min

58 eur

Masaža stopal, ramen in vratu

Tajska masaža stopal ima toliko prednosti, da vseh niti ni mogoče našteti. Glavni učinek je izboljšanje prekrvavitve v nogah in stopalih. Tako kot tudi masaža ramen in vratu pomaga pri zmanjševanju stresa  in spodbujanju sprostitve. Masaža ramen pa dodatno še izboljšuje cirkulacijo in obseg gibanja v sklepih.

50 min 40 eur

50 min

40 eur

Antistresna masaža hrbet, roke, glava in vrat

Ta vrsta terapije se osredotoča predvsem na mišice vratu, zgornjega dela hrbta, ramen in glave. S sprostitvijo teh mišic boste lajšali bolečine v vratu. Pomaga pri zmanjševanju stresa, raztezanju mišic in fascij, izboljšanju cirkulacije, izboljšanju obsega gibanja v sklepih in spodbujanju sprostitve.

30 min 30 eur | 50 min 40 eur

30 min

30 eur

I

50 min

40 eur

Piling telesa in masaža s toplim kokosovim oljem (celo telo)

Piling za telo je priljubljena nega telesa, saj odstrani odmrle kožne celice in pripravi kožo, da je bolj dovzetna za negovalne učinkovine. Vlaži kožo, tako da je gladka in mehka. Piling za telo se izvaja s posebnimi aromatičnimi kremami. Dodatna masaža s kokosovim oljem pa vas bo še posebej sprostila.

80 min 65 eur

80 min

65 eur

Masaža obraza, dekolteja in vratu

Masaža glave je kombinacija mehkih in globokih gibov, kot je akupresura: masaža glave, masaža obraza, dekolteja in vratu. Masaža glave zagotavlja tako sprostitev in umirjenost kot tudi vitalnost. Zmanjšuje napetosti, pritiske in bolečine v glavi, spodbuja koncentracijo, čisti dihalne poti ter stimulira kožo in lasišče. Lajša glavobole, oči in sinuse. Sprošča telo in um.

30 min 30 eur

30 min

30 eur

POSEBNA PONUDBA PAKETOV TAJSKE MASAŽE

Sprostitveni paket

Kombinacija tajske masaže hrbta z olji (30 minut) in terapije nog/stopal (30 minut). To je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo sprostitev v tajski masaži po dolgem dnevu obremenitve hrbta in stopal. Tajska masaža z olji pomaga oživiti telo, refleksna masaža stopal pa spodbuja prekrvavitev vseh telesnih tkiv, oboje pa obnovlja vašo energijo.

60 min 50 eur

60 min

50 eur

Sanjski paket

Sanjski paket vključuje aromaterapijo celega telesa s poudarkom na zgornjem delu telesa in glavi (80 minut). Ne samo, da služi kot odličen način za sprostitev mišične napetosti in togosti, ampak tudi pozitivno vpliva na zdravje in dobro počutje od znotraj, saj izboljša pretok v našem telesu, prekrvavitev in odstrani toksine.

80 min 52 eur

80 min

52 eur

Simply THAI paket

Tradicionalna tajska masaža (50 minut) in masaža stopal (30 minut) vas bosta napolnila z energijo ter sprostila naše telo po daljši obremenitvi, zlasti nog in stopal.

 

80 min 52 eur

80 min

52 eur

DARILNI BONI

Darilni boni so lepo darilo za vsakogar.
V masažnem salonu MAI vam nudimo darilne bone po lastni
izbiri.

NAROČANJE DARILNIH BONOV:

Darilne bone lahko naročite na tel. št.

+ 386 40 312 741

in jih prevzamete v masažnem salonu MAI

Cankarjeva cesta 1f
1241 Kamnik

Dobrodošli v naš
salon tajske masaže.

Dobrodošli v naš salon tajske masaže.

KONTAKT:

Za rezervacijo nas prosim
pokličite ali nam pišite: